Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestu lestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba na radijskih postajah v Sloveniji. Izjemna vokalna interpretacija Alenke Godec in sveža inštrumentalna preobleka Janija Haceta sta botrovali izjemnemu izdelku, ki se mu je bilo težko upreti. Na prvem albumu iz sage So najlepše pesmi že napisane najdemo zaklade iz slovenske glasbene zakladnice: priredbe pesmi; Danes bo srečen dan, ki jo je v originalu zapel Tomaž Domicelj, potem Maja z biseri (Janez Bončina  Benč), Vsi ljudje hitijo (Neca Falk)Dekle iz zlate ladjice (Ditka Haberl) in ostali biseri slovenski glasbene popevke.
Dve leti kasneje, leta 2010, je izšel še drugi del albuma So najlepše pesmi že napisane II. Tu najdemo pesmi Življenje je lepo, Ti si moja roža (Videosex), Ne bom pozabil na stare čase ( Faraone).

Danes pa s ponosom najavljamo, da bo kmalu izšel še tretji album So najlepše pesmi že napisane III, ki jo bo ustvarila preverjena, zmagovalna ekipa, ki je sodelovala že pri prvih dveh izdelkih.
Tudi ta album bodo krasile sodobne izvedbe nepozabnih melodij, ki marsikoga nostalgično popeljejo v preteklost. Iskrena sporočila, ki jih prenašajo uspešnice so že v preteklosti dosegle srca starih in mladih in gotovo tudi tokrat ne bo nič drugače.
Po enajstih letih bo luč sveta ugleda nova pošiljka evergreenov. Prvi singel bo skladba Gremo na morje, ki jo je v originalu davnega leta 1974 prepeval Zoran Crnković in se je v zgodovino slovenske popularne glasbe zapisal kot eden največjih poletnih, morskih hitov v zgodovini slovenske popularne glasbe.
Za singel je nastal tudi videospot, ki ga je ekipa posnela na potovanju iz notranjosti Slovenije, na morje, in to kar z vlakom. Gremo na morje!

besedilo: ZORAN CRNKOVIČ
glasba: ZORAN CRNKOVIČ
aranžma: JANI HACE
Vokal: Alenka Godec
Produkcija in vsi inštrumenti : Jani Hace
Trobenta: Domen Gracej
Spremljevalni vokali: Katja Sever Kržič, Sandra Feketija, Jani Hace, Martin Štibernik
Miks in Mastering: Martin Štibernik
Glasba posneta v studiu HACIENDA, vokali posneti v studiu MARSH

Foto | Gašper Pintarič

VIDEOSPOT “GREMO NA MORJE”

Produkcija: Frimm Media
Matej Grginič – režija, montaža, colorgrading
Maša Kandus – asistent režije
Gašper Pintarič – direktor fotografije, kamera, pilot drona
Sarah Bamburač- make-up in frizura
V videospotu sta nastopili Alenkini psički Chilly in Lucy
Posebna zahvala gre podjetju Slovenske železnice d.o.o., ki so omogočile nemoteno snemanje kadrov na vlaku.
(P) & (C) 2021 Dallas Records