Alya Elouissi iz Portoroža na ljubljansko premiero filma Barbie!
Slovenska pevka in igralka je v Londonu sodelovala pri snemanju svetovne filmske uspešnice

Alya Elouissi je Slovenijo presenetila z novico, da je bila del najožje ustvarjalne ekipe najbolj pričakovanega filma leta, filma Barbie, kjer je imela vlogo stand in igralke. Na snemanju, ki je potekalo v Londonu, se je družila z znanimi igralkami in igralci. Igralka, pevka in tekstopiska pri kaki večji filmski produkciji ni sodelovala prvič: njeno ime je zaslediti tudi v odjavni špici filmov, kot sta Čudežna ženska (Wonder Woman) in Črno ogledalo (Black Mirror), v Barbie pa je delala kot dvojnica (angl. stand-in) za Sharon Rooney
Le pred dobrim tednom se je Alya v Portorožu prvič predstavila s skladbo Valovim, ki so jo radijske postaje po Sloveniji lepo sprejele.

Alya Elouissi je svojo novo avtorsko pesem »Valovim« prvič uspešno predstavila javnosti na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca. Vsestransko nadarjena pevka, igralka, plesalka, tekstopiska, ki že več let deluje in ustvarja na relaciji med Ljubljano, Londonom in Moskvo, je avtorica tako besedila kot glasbe, njena nova pesem pa je zopet nastala v sodelovanju z Neisho, ki je tokrat avtorica aranžmaja.