Na festivalu Antivalentinovo, ki je 10. februarja potekal v Domu Sportova v Zagrebu, so nastopili Let 3, TBF, Edo Maajka inDemolition Group – dobra energija se je čutila že od samega pričetka koncerta, ko se je publika začela zbirati v dvorani. Glasbeno manifestiacijo so otvorili Demoliton Group, ki so na največjem Antivalentinovem žuru nastopili kot prvi Slovenci. Sledil je nastop Eda Maajke, ki je v dobri uri energičnega šova predstavil presek svojih največjih hitov. ‘No pasaran’, ‘No sikiriki’ so bile glavne parole, ki so soglasno odmevale iz polne dvorane Doma Sportova.

Dvorana se je zopet prebudila ob zvokih TBF uspešnic – vedno pozitivno nastrojen bend je ob zvokih komadov ‘Mater’, ‘Veseljko’, ‘Grad Spava’ , ‘Guzice i sise’ spravil dvorano v koncertni delirij. Iz minute v minuto je napetost naraščala, ob prihodu legendarnih LET 3 na oder pa je eksplodirala. Rockerji so otvorili svoj nastop s pesmimi ‘Drama’, ‘Pokvarena žena’, ‘999’, in ‘Kontinento, na komadu ‘Profesoru Jakovu’ pa je se je ob podpori pirotehnike dvorana ‘zažgala’.

V velikem finalu so LET 3 ob podpori brass sekcije in mariachi skupine ‘El Combo’ premierno nastopili z novim hitom ‘Tišu’, potem pa še s klasiko ‘Tazi, tazi.’  Pri absolutnem vrhuncu večera so se jim na odru pridružili še Saša, Mladen in Luka iz skupine TBF v fantastični novi izvedbi kultne rock himne ‘Izgubljeni’.