Naslednje leto spet širimo antivalentinov virus!

Prva edicija Antivalentinovega žura v Cvetličarni je za nami. Včeraj so v Cvetličarni nastopili Cosmo Daivat, Klemen Klemen, Elemental in Edo Maajka. Dan prej so nastopili TBF, VOJKO V in LET 3, oba dneva pa je popestril standup program Studia Smijeha iz Zagreba z Antivalentinmanom, Marino Orsag in Evo Virc. Antivalentinovo je praznik za vse drugače zaljubljene, ki imajo radi dobro zabavo.

V Zagrebu je letošnje leto Antivalentinovo potekalo že četrtič in prvič v dvodnevni izdaji. V Ljubljani smo Antivalentinovo že prvo leto razširili na dva dni programa, ki smo ga podkrepili s stand up nastopi v slogu ‘Ništa ljubav, samo karanje’. Včeraj so večer odprli varovanci založbe Dallas Records, ljubljanski Cosmo Daivat, ki so s suverenim nastopom ogreli parter Cvetličarne.
Sledil je nastop Klemna Klemna, raperja in maserja iz Trnovega, ki ga je včeraj zajel Antivalentinov virus. ‘Keš pičke’, ‘Šnopc’, ‘Terapija’, ‘Jaz sem umrl’, ‘Komad za lubice’ in ostali komadi so perfektno zaobjeli Antivalentinov duh. Klemna je spremljal Simon Stojko Falk ter gang iz Trnovega in Kosez.
Po vnovični Stand up pavzi so nastopili Elemental, band, ki bi ga res težko stlačili v samo en glasbeni žanr. V njihovi široki glasbeni viziji je mogoče najti sledi različnih glasbenih stilov, skupek pa je precej originalen in energičen odrski nastop. Pred kratkim so izdali biografijo benda, ki nosi naslov ‘Vse, samo romantika ne. ‘
Edo Maajka, glavonja iz Brčkega je z bendom predstavil odlični zadnji album Put u plus, ki je bila nedavno oklican za album leta na Hrvaškem po izboru glasbenih urednikov in kritikov.

Energičen nastop s plejado hitov je prepričal občinstvo, Edo se je na sceno vrnil po šestletni pavzi in s podporo odličnega benda v zvezdniški zasedbi pokazal nov, bolj zrel glasbeni izraz.
Glasba z novega albuma , ki je spoj hip- hopa, rocka, funka in celo etna je bila na odru odlično premierno predstavljena, veselimo se njegovih novih koncertov.
Antivalentinovo se je v dvodnevni ediciji uspešno prvič zasidralo v Ljubljani, naslednje leto nadaljujemo z Antvalentinovim #2!