Virus Antivalentinovega okužil Cvetličarno
Danes v Cvetličarni: Edo Maajka, Elemental in Klemen Klemen

Na prvem Antivalentinovem dnevu, ki se je včeraj premierno zgodil v ljubljanski Cvetličarni, v Zagrebu pa se je s četrtim letom že uveljavil kot najboljša žurka v mestu, so nastopili TBF, VOJKO V in LET 3. Pavze med glasbenimi nastopi je začinil zagrebški standup klub Studio Smijeha. Maskota dogodka, Antivalentinman v roza ‘super hero’ obleki se je pomešal med občinstvo in jih uspešno okužil z Antivalentinovim virusom.

Ob 21. uri je dogodek odprl standup nastop, ki je že na začetku obljubil zelo obetajoč večer. Na oder so prvi stopili TBF, znalci iz Splita, ki so s plejado komadov, ki jih občinstvo dobro pozna, naredili glasbeno uverturo v večer. Dalmatinski melos in lahkotni napevi z ironičnim podtonom v uspešnicah ‘Smak Svita’, ‘Ništa mi neće ovi dan pokvarit’, ‘Veseljko’ ter ostali, so vedno dober recept za brezskrben večer.
Po vnovični stand up pavzi je na oder stopil Vojko V, za mnoge prisotne najbolj težko pričakovan nastop večera, saj je v Ljubljani po izidu odličnega albuma Vojko nastopil šele drugič. Njegovo glasbo in pozo je težko obrazložiti, pri njemu spregovorijo glasba in verzi, ki jih nizajo hit komadi – ‘Ne može’, ‘Kako to’ ali ‘Pasta Italiana’. Trap hop, pomešan z obešenjaškim humorjem in pristnim nastopom je prepričal mnoge, ki so se Vojku pridružili pri vzklikanju njegovih parol ‘Ne može’, ‘Kako to?’, ‘Cilit beng’, in ‘Zovi čovika’. Tisti, ki so njegov nastop videli, vedo, o čem govorimo. Vsi ostali si privoščite njegov naslednji nastop v Ljubljani.
Naslednja postaja, z vnovičnim vmesnim standup nastopom in deljenjem kondomov ter podpisanih Cilit Bangov med občinstvo, je bil nastop ikoničnih Let3. Večni provokatorji iz Reke in idejni vodje Antivalentinovega so v pisanih kostumih in s perjanicami na glavi stopili na oder malo pred polnočjo.
Kot vedno odličen odrski nastop in posledično vzdušje v dvorani, ki je doseglo absolutno vrelišče. Himno Antivalentinovega, ‘Izgubljeni’, so odigrali skupaj s kolegi TBF, slišali smo še megahite ‘Kurcem u čelo’, ‘Riječke pičke’ in zadnji hit ‘Golub Vaso’. S komadom ‘Dijete u vremenu’ se je občinstvo sponatno pridružilo nastopajočim med petjem pesmi. LET3, Prlja, Mrle, Baljak, Zec in Bin – hvala za idejo, nadaljujemo danes in naslednje leto!
Danes v Cvetličarni ne zamudite Eda Maajko, Elemental in Klemna Klemna. Glasbeni program bodo zopet podkrepili stand up nastopi. Vstopnice za današnji Antivalentinov žur dobite tudi na blagajni pred Cvetličarno.