Bajaga & Instruktori so včeraj v dvorani pod Rožnikom še enkrat upravičili sloves ene večjih pop rock skupin na področju bivše Jugoslavije. Že po parih izvedenih skladbah je skupina spravila polno dvorano Tivoli na noge, sedeži niso bili več potrebni!

Bajaga je s spremljevalno skupino  Instruktori  v treh urah odigral skladbe z novega albuma ‘U Sali Lom’ ter večino največjih hitov, navdušeno občinstvo se je Bajagi pridružilo pri petju hitov, Bajago so na oder priklicali še z dvema bisoma.

Kot predskupina je nastopila hrvaška skupina Vatra, ki je v Sloveniji vedno bolj prepoznavna – po letošnjem uspešnem nastopu na TrnFestu so prvič nastopili v Hali Tivoli, slišali smo njihove največje hite ‘Tango’, ‘Nama se nikud ne žuri’ in njihov zadnji hit ‘Ukleti Holandez’ – njihove hite je slovensko občinstvo zelo dobro sprejelo.

Bajaga & Instruktori bodo v soboto, 1. decembra nastopili v že razprodani Areni Stark v Beogradu, v nekaj dneh pa bodo najavili tudi veliki koncert v Areni Zagreb – ujemite jih lahko še enkrat 3. marca 2019.