Mojster ‘Yoda’ na novem singlu skupine Band Callahan

Reška zasedba Band Callahan, ki jo vodi mogočni glas Rolanda Freiseisa, je pravkar izdala svoj novi singel z naslovom ‘Yoda’. Po napovedi težko pričakovanega prvenca (za zdaj neznanega naslova) s skladbo ‘Mi sanjamo’ v začetku leta, ekipa Callahan, ki jo poleg Freiseissa sestavljata še Ljubomir Silić in Siniša Šumonja, predstavlja še en zelo dober glasbeni trenutek, radio ‘Yoda’, ki bo osvojil radijski eter.

Pod glasbo se podpisuje sam Roland Freiseis, besedilo pa sta ustvarila skupaj z reškim umetnikom Enverjem Krivcem (Japanski Premijeri). Ta avtorski dvojec nam prinaša izjemno impresivna besedila, ki se skladajo z atmosferičnimi aranžmaji skupine. Spremljevalne vokale je ob Siliću in Šumonji odpel rečan Žanil Tataj Žak.

Medtem ko čakamo na razglasitev težko pričakovanega prvenca, lahko uživamo v novi skladbi, občutimo energijo in talent, ki ju ekipa Callahan prinaša v svet glasbe. Njihova kombinacija močnega vokala, zanimivih besedil in izvirnih aranžmajev z vsako novo pesmijo poskrbi, da izstopajo kot pristni predstavniki glasbene scene.

glasba – Roland Freiseis
tekst – Roland Freiseis in Enver Krivac
aranžma | Roland Freiseis, Ljubomir Silić in Siniša Šumonja
produkcija | Matej Zec, Ljubomir Silić, Roland Freiseis, Siniša Šumonja
mix | Matej Zec, GIS studio, Kastav
spremljevalni vokali | Žak Tataj, Ljubomir Silić in Siniša Šumonja