Novi single ‘Našel sem’ skupine Bogunov je hkrati napovednik prihajajočega albuma ‘More bijesa’. Album, ki je prvi album zasedbe, izide 23.septembra pri založbi Dallas records. Za pesem so posneli tudi videospot, ki bo premierno prikazan v sredini septembra.
Glasbo in besedilo za ‘Našel sem’ je napisal Ognjen Zeljić, aranžma pa je skupno delo avtorjev (Ognjen Zeljić, Peter Pavičić, Vladimir Zelić, Rok Skoliber, Boris Holešek).

Pesem ‘Našel sem’ je precej drugačna od ostalih, ki jih boste lahko slišali na albumu. Je svetla, pozitivna, polna optimizma, obenem pa tudi melanholična in nostalgična, saj govori o trenutku, ko v viharju življenja, ki vas kaotično vleče vase kot v vrtinec, najdete mir, ljubezen, idejo, ali pač nekaj, kar vam daje upanje in moč za naprej. Glasba je živahna s spevnim refrenom in izjemnim solom, ki ga je ustvaril kitarist Peter Pavičić.

Zasedba Bogunov bo album ‘More bijesa’ predstavila na koncertu v ljubljanskem klubu ČinČin na dan izida albuma More bijesa in sicer v sredo, 23. septembra.