Ni vse tako sivo!
“Sve boje” Bojana Jambrošića bodo obarvale vaš dan!

Leto 2020 je Bojan Jambrošić začel s številnimi uspehi. Nastopil je na Dori s pesmijo “Više od riječi”, ki mu je sledil Porin – nagrada strokovne žirije za najboljši album tamburaške glasbe, posnet v sodelovanju s Tamburaškim orkestrom Hrvaške radiotelevizije (založba HRT in Dallas Records).

V času karantene je Bojan od doma za najmlajše ustvaril zabavno-izobraževalni animirani film “Roza, ti i ja”, svojim ostalim poslušalcem pa predstavlja skladbo, ki jim bo obarvala poletje. Z novim singlom “Sve boje” Bojan nadaljuje sodelovanje s tekstopiscem Mikijem Solusom in kaže odločnost v nadaljnem ustvarjanju sodobnejšega zvoka, ki mu še kako pristoji.

Tako kot animirani film za otroke ‘Roza, ti i ja’, ki ga je Bojan ustvaril sam, je tudi na vizualni podobi “Svih boja” Bojan pustil svoj pečat.

O pesmi pravi: “’Sve boje’ je ena tistih pesmi, za katero sem že pri prvem poslušanju želel, da bi bila moja. To je že drugo sodelovanje z Mikijem Solusom, prav tako je za glasbo spet poskrbel Silvio Pasarić (SIPA Music), ki se mu je pridružil Mario Huljev. Všeč mi je, da je pesem ritmična, gre v uho in si jo zlahka zapomniš. Idealno prikaže mojo osebnost in trenutno razpoloženje!”