Eden od najbolj opaženih nastopov na sobotni Dori, hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije 2021, je uprizorila četverica postavnih Dalmatincev, Splitčanov, ki so zapeli pesem ‘Zaljubljen’ ter hipoma dobili simpatije tako med občinstvom kot med stroko.

‘Zaljubljen’ je prava bomba! To je verjetno najboljša kreacija, ki smo jo dobili v roke in komaj čakamo, da ljudje pesem slišijo. Pesem je, seveda, ljubezenska, ampak ni balada. Pesem je napisala Makica, Marija Mirković iz skupine The Frajle.’

Četverico vokalistov je po sobotnem nastopu na Dori 2021 občinstvo z odra pospremilo z ovacijami. Hitro je bilo jasno, da so Cambi ljubljenci občinstva, pesem pa so zelo dobro sprejele tudi radijske postaje na Hrvaškem. S to pesmijo so se fantje poklonili ženski in tisti njeni posebni milini, prefinjenosti, ki jo v sebi nosi vsaka ženska, pa če se tega zaveda ali ne.

Dalmatinci Jure, Sandro, Joško in Luka se, kadar niso večglasni vokalisti, odlično znajdejo tudi v poklicnih vlogah: statik gradbene konstrukcije, laborant na Inštitutu za oceanografijo in ribarstvo ter vokalni solist v HNK (Hrvaško narodno gledališče).