Marija Šerifović je ta petek nastopila na nepozabnem koncertu v Ljubljani, ki je bil hkrati tudi njen prvi solo nastop v našem glavnem mestu. Že od prvega takta skladbe »Pametna i luda«, s katero je otvorila večer v prepolni Hali Tivoli, ji je občinstvo z evforijo in petjem v en glas pokazalo kakšne emocije goji do glasbenice, ki je zagotovo lastnica najbolj impresivnega ženskega vokala v regiji.

Na navdušenje občinstva je Marija Šerifović na koncertu nanizala vse svoje velike hite, slišali smo lahko tudi ‘Nije ljubav to’ in ‘Svoja i tvoja’. Ob spremljavi vrhunsko uigranega spremljevalnega benda se je na širokem repertoarju znašlo tudi par svetovnih priredb, med katerimi je največ navdušenja požela priredba »Show must go on« skupine Queen. Zmagovalka Evrosonga 2007 je za edino gostjo večera povabila mlado pevko Džejlo Ramović, zmagovalko šova Zvezde Granda. Njen nastop je bil zagotovo zelo dobro sprejet.

Seveda koncert ni mogel mimo brez skladbe »Molitva«, ki je še vedno na vrhu med skladbami, ki jih želi občinstvo slišati. Kraljica emocij, kakor navdušenci radi nazivajo Marijo Šerifović, je svoje srce izlila v izvedbi skladbe Oliverja Dragojevića z naslovom »Nocturno«, s katero je raznežila vse prisotna v dvorani in se z njo poklonila legendarnemu pevcu.

Čarobni večer v hali Tivoli je trajal dve polni uri. Če bi vprašali občinstvo pa bi se koncert zagotovo zavlekel še dolgo v noč.
Šlišali smo tudi izjavo večera: ‘oči, kako se napiše klraljica? Sine, piši: M A R I J A Š E R I FO V I Ć.’