Marija Šerifović je ta vikend nastopila na nepozabnem koncertu v Zagrebu pred polno dvorano Dražena Petrovića. Že od prvega takta skladbe »Pametna i luda«, s katero je otvorila večer, ji je občinstvo z evforijo in petjem v en glas pokazalo kakšne emocije goji do glasbenice, ki je zagotovo lastnica najbolj impresivnega ženskega vokala v regiji.

Na navdušenje občinstva je Marija Šerifović na koncertu nanizala vse svoje velike hite, slišali smo lahko tudi ‘Nije ljubav to’ in ‘Svoja i tvoja’. Ob spremljavi vrhunsko uigranega devetčlanskega spremljevalnega benda se je na širokem repertoarju znašlo tudi par svetovnih priredb, med katerimi je največ navdušenja požela priredba »Show must go on« skupine Queen. Zmagovalka Evrosonga 2017 je za svojega edinega gosta večera povabila mladega splitskega glasbenika Roka Blaževića, ki je na klavirju virtuozno izvedel skladbo »Heroj«, s katero bo letos predstavljal Hrvaško v Tev Avivu na Evrosongu.
Seveda koncert ni mogel mimo brez skladbe »Molitva«, kjer je Marija obnemela, občinstvo pa je bilo glavni vokalist. Kraljica emocij, kakor navdušenci radi nazivajo Marijo Šerifović, je svoje srce izlila v izvedbi skladbe Oliverja Dragojevića z naslovom »Nocturno«, s katero je raznežila vse prisotna v dvorani in se z njo poklonila legendarnemu pevcu.
Čarobni večer v Ciboni je trajal dve polni uri. Če bi vprašali občinstvo pa bi se koncert zagotovo zavlekel še dolgo v noč. Polna vtisov je Marija po koncertu na socialnih omrežjih obljubila, da Zagreb zagotovo na ponovni koncert ne bo čakal naslednja tri leta, po naših informacijah pa prihajajo koncerti tudi v širši regiji!