D.E.M.I.S. feat Saška – Divja strast

Damjan Košir pod umetniškim imenom D.E.M.I.S. predstavlja tretji singel z naslovom Divja strast, ki je hkrati drugi singel v sodelovanju s pevko Saško Matajič, prva skladba , ki sta jo posnela v tandemu, je bila Nč se bat.

Saška je vsestranska glasbenica, kot spremljevalno pevko pa jo lahko občudujemo na odru skupaj z Alyo, Nino Pušlar ali Nušo Derenda.

D.E.M.I.S. prav tako sodeluje z različnimi glasbenimi izvajalci v studiu in na koncertih, po epidemiji pa se je odločil, da preizkusi še s samostojno glasbeno potjo. Prvi singel, Živim, je posnel s producentom Iztokom Turkom, singel Divja strast pa je posnel v sodelovanju z Alešem Zibelnikom.
Glasbo za skladbo Divja strast je napisal Damjan Košir, besedilo Saša Matajič in Ana Ivančič.

»Besedilo govori o paru, ki se je razšel. Zdaj je njej zelo žal in prosi fanta, da se vrne nazaj, saj ona verjame, da med njima še tli strast, ki še ni popolnoma pogašena, verjame, da strast lahko še enkrat zanetita in spet oblečeta “njun plašč”, to je njun “ljubezenski plašč”, metafora za njuno medsebojno povezanost, ljubezen in zaupanje, kakor je vladalo med njima prej.« – D.E.M.I.S.