Damjan Košir, ki ustvarja pod umetniškim imenom D.E.M.i.s., predstavlja svoj drugi singel z naslovom “Nč se bat”, tokrat v sodelovanju s pevko Sašo Matajič (Saška). V preteklosti sta glasbenika že večkrat sodelovala na glasbenih odrih.
Saška je zmagovalka EME Freš 2020 in udeleženka na EMI 2020. Njen vokal vsekakor ni novost na slovenski glasbeni sceni, Saško smo lahko slišali v vlogi back vokalistke pri različnih izvajalcih – nastopa skupaj z Alyo, Nino Pušlar, Nušo Derenda, tokrat pa ji v singlu ‘Nč se bat’ pripada zaslužena vloga glavne vokalistke.

Svetla, optimistična in poletno razigrana skladba ‘Nč se bat’ pripoveduje o težavah, ki se lahko pojavijo, ko se imata dva rada. Besedilo je napisala Bojana Štrukelj Košir:
‘Ljubezen je ves čas na preizkušnji, vsi, ki smo v razmerju se večkrat vprašamo: “sva za skupaj ali nisva? Seveda se pojavijo tudi skrbi, nesoglasja. Če pa zna vsak malo popustiti in se prilagoditi, potem nam sreča in zadovoljstvo v ljubezenski zvezi zagotovo ne uide. Točno o tem govori skladba “Nč se bat”.’

Glasba: Damjan Košir
Besedilo: Bojana Štrukelj Košir
Vokal: Saša Matajič
Glasbena produkcija: Iztok Turk

Video produkcija: Production Lair
Režija: Nejc Laščak