Helena Blagne in Jasmin Stavros predstavljata nov singel ‘Dajem brdo zlata’. Helena je proti koncu iztekajočega se leta razveselila številne oboževalce s fotografijami s snemanja videospota za drugi singel ter požela navdušene komentarje. Oboževalci so težko pričakovali novo skladbo in prve priče, ki so pesem že slišale, so navdušenje in pričakovanje samo še stopnjevale.

Jasmin Stavros je nedvomno eden vidnejših hrvaških izvajalcev in seveda odličen glasbenik. Najina glasova se v tej skladbi zanimivo dopolnjujeta, kar daje skladbi poseben čar. Upam, da bo publiki pesem všeč in da bo pri poslušalcih zasedla pričakovani odziv”, pravi Helena.

Glasba v duetu kipi od življenjske energije in je prežeta z melosom toplih mediteranskih noči, tekst pa igrivo opominja na sladkosti ljubezenskih razmerij in uživanja v sadežih življenja. Avtor pesmi je legendarni Dušan Bačić, eden bolj iskanih avtorjev v naši regiji, ustvaril je uspešnice UčiteljicamSeverini, Jeleni Rozgi in Nedi Ukraden.

Helenin prvi singel ‘Ti boš vedno prvi’ se je zasidral v mnoga slovenska srca, na YouTube kanalu si je videospot ogledalo več kot 600.000 ljudi, številka pa vztrajno raste. Helena je številne oboževalce razveselila z novico, da je v pripravi nov album, ki mu bo sledila koncertna turneja po Sloveniji.