Perspektivni mladi glasbenik iz hrvaške Reke, Doktor, za jesensko melanholijo priporoča ‘cepivo’, ki ga je izumil čisto sam. ‘Gledat ćemo svijet’ je namreč novi single, ki je spet upravičil Doktorjev žanr na novo izumljenega plastikpopa.

‘Ta single se razlikuje od pesmi, ki sem jih izdajal v preteklosti. Je izpoveden in glasbeno boj zapleten. Mislim, da je rezultat moje podzavesti in mojega razmišljanja o sebi in svetu, obdobje, ki je za mano, je bilo zame osebno težko.’ – je iskren Doktor. Hkrati dodaja, da je pesem nastala po resničnih dogodkih, prav zato je avtorju še posebej pri srcu. Prvenec album bo izšel v začetku leta 2022.

‘Gledat ćemo svijet’ se tematsko razlikuje od predhodnih singlov ‘Last Save’, ‘Daj bebo’ in ‘Magija’, preobrazbo pa je doživel tudi Doktorjev žanr Plastikpop.

Plastikpop je ‘ je čudaški hibridni spoj modernih trap beatov in elektronske glasbe s primesmi različnih rock n’ roll smeri in glasbene preteklosti. Plastikpop je zanimiv koncept prav zato, ker menja svoj karakter, svoje karakteristike in vedno ga lahko predstavim v neki novi luči. Tokrat sem se odločil za nekoliko bolj temačen pristop, ki do zdaj ni bil prisoten v mojih pesmih.’ – Doktor
Z Modernim zvokom in predvsem z zelo originalnim podpisom, Doktor na hrvaško glasbeno sceno prinaša magnet za vsa čutila. Videospot ‘Gledat ćemo svijet’ so posneli Plastikpop, Doktor in Anja Hamerlitz. Uživajte!