Edo Maajka je danes na svojem Facebooku profilu premierno predstavil videospot za novo pesem ‘Bolje je bolje’. Snemanje je potekalo v priljubljenem zagrebškem lokalu ‘Vintage industrial bar’, scenarij za videospot, ki je bil posnet v enem dnevu, je napisala njegova žena. Edo Maajka v komadu opisuje osebnoizpovedna čustvena stanja, ko se negativne emocije spreminjajo v pozitivne. Videospot je režiral Dario Lonjak, za produkcijo pa je bil zadolžen Danijel Handjal.

‘Bolje je bolje’ je naslovni singel z novega albuma ‘Put u plus’, v digitalni obliki je album izšel danes, konec meseca pa bo izšel še v fizični obliki.

Novi album je do zdaj najbolj eklektično delo Eda Maajke, prinaša spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihadelije ter tudi etna, singel, ‘Bolje je bolje’ pa prinaša novo glasbeno sodelovanje z Jadranko Ivaniš Yayo iz Jinxov.

Pesem, tako kot celoten album, je intimna preslikava njegovega življenja v zadnjih štirih letih. Že s samim naslovom albuma nam želi Edo pokazati, da je vsak negativen trenutek v življenju hkrati tudi pot v plus, pot v pozitivno stanje duha, ter tudi o potrebi menjave slabih vzorcev za nove, dobre, pozitivne vzorce.

‘Samo mi sami vemo, kateri vzorci so dobri, kateri pa slabi za nas. Moramo se poslušati, poslušati svoj notranji glas in biti iskreni sami do sebe. Šele takrat bomo lahko dobro živeli, dokler pa igramo vloge in poskušamo biti tisto, kar od nas pričakuje okolje, se kmalu oddaljimo od samih sebe’, pravi Edo Maajka.

Istočasno z najavo singla/videospota, Edo Maajka najavlja še koncertno promocijo albuma, ki se bo zgodila 9. novembra v Domu Sportova v Zagrebu. Vstopnice za koncert gredo v prodajo danes, naprodaj so v Eventimovi mreži, prvih 100 kupcev vstopnic bo za darilo prejelo podpisan izvod novega albuma Eda Maajke.