V petek, 15. junija, točno opoldan, bo Edo Maajka na svoji Facebook strani predstavil novi singel in videospot z naslovom ‘Bolje je Bolje’.  Singel najavlja dolgo pričakovani novi album , ki nosi naslov ‘Pot u plus’. To bo njegov prvi singel, ki bo izdan pri založniški hiši Dallas Records.

Pesem, tako kot celoten album, je intimna preslikava njegovega življenja v zadnjih štirih letih. Že s samim naslovom albuma nam želi Edo pokazati, da je vsak negativen trenutek v življenju hkrati tudi pot v plus, pot v pozitivno stanje duha, ter tudi, da je potrebno menjati slabih vzorce za nove, dobre, pozitivne vzorce.

‘Samo mi sami vemo, kateri vzorci so dobri, kateri pa slabi za nas. Moramo se poslušati, poslušati svoj notranji glas in biti iskreni sami do sebe. Šele takrat bomo lahko dobro živeli, dokler pa igramo vloge in poskušamo biti tisto, kar od nas pričakuje okolje, se kmalu oddaljimo od samih sebe’, pravi Edo Maajka.

Singel, ‘Bolje je bolje’, ki bo izšel ta petek, prinaša novo glasbeno sodelovanje z Jadranko Ivaniš Yayo iz Jinxov. To je ena od skupno enajstih pesmi na albumu, ki bo v digitalni obliki izšla v petek, 15. junija na Deezerju ter na vseh drugih digitalnih platformah, kmalu pa bo luč sveta ugledala tudi fizična oblika albuma.

Novi album je do zdaj najbolj eklektično delo Eda Maajke, prinaša spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihadelije ter tudi etna, vse skupaj je zavito v organsko igranje benda. Snemanje je potekalo v Morris Studiu.

Istočasno z najavo singla/videospota, Edo Maajka najavlja še koncertno promocijo albuma, ki se bo zgodila 9. novembra v Domu Sportova v Zagrebu. Vstopnice za koncert gredo v prodajo v petek, 15. junija 2018, vstopnice bodo naprodaj v Eventimovi mreži, prvih 100 kupcev vstopnic bo za darilo prejelo podpisan izvod novega albuma Eda Maajke.