Najnovejši album “Moćno“ raperja Eda Maajke na voljo tudi na vinilu!

Kritično pohvaljen, dobro sprejet med občinstvom in oboževalci, ovenčan s hrvaško nagrado Porin za najboljši hip-hop album in nagrado Rock&Off v kategoriji Rap&Off izvajalec leta je album Eda Maajke “Moćno” končno dočakal tudi vinilno izdajo.

Druga Edova plošča, ki je izšla pri založbi Dallas Records, bo poskrbela za posebno doživetje za vse ljubitelje vinilk, poleg glasbenega užitka pa je album poseben tudi zaradi svoje oranžne barve, zaradi katere je vizualno privlačen del vsake zbirke. Vinilno izdajo albuma “Moćno” lahko najdete na spletni strani Dallas records Shop in v naši fizični prodajalni Dallas Music Shop Ljubljana.

Z aktualnim albumom Edo Maajka predstavlja plesni, klubski zvok, s katerim je zaokrožil iskrena in pripovedna besedila. Album je plod sodelovanja z njemu dragimi glasbenimi sodelavci: Radom Šerbedžijo, Dinom Šaranom, Sašo Antićem – (Alejuandro Buendija), Đorđetom Miljenovićem, Vojkom V in drugimi, med katerimi sta se znašla tudi domača ustvarjalca Buda (Elvis Jackson) in raper N’toko. Svoj produkcijski pečat je na plošči pustil tudi raper Coby, producent Matko Šašek – Koolade pa je s svojim znanjem zaokrožil eno najboljših Edovih izdaj v karieri.

O svojem albumu in vinilni izdaji je Edo Maajka povedal:

“Obožujem vinilke, ko se kateri od mojih albumov pojavi na vinilu, sem popolnoma navdušen. Najprej “Slušaj Mater”, nato “Put u plus” in zdaj še “Moćno”! Tale zadnja je res lepe oranžne barve, ovitek pa zato še bolj izstopa. Hvala Dallas! Še enkrat bi se rad zahvalil vsem sodelavcem na tem albumu, bilo jih je ogromno, hvala lepa.”