FOLK IDOLI promocija albuma MOJE SRCE (Zgodbe o ljubezni)

Zasavska skupina Folk idoli objavljajo svoj prvi album, album Moje srce (zgodbe o ljubezni). Delček albuma so že predstavili na nedavni Bonbonieri, v torek, 23. aprila pa se vračajo na prizorišče zločina, na Kersnikova 4, kjer bodo album v celoti zaigrali v živo. Vstop je prost!

Folk idoli se tudi sicer držijo preverjeno dobre ljubezenske tematike in življenjskih vsebin. Aktualni singel Pusti naj govorijo ni izjema, skladba pa je še zadnji košček sestavljanke njihovih zgodb o ljubezni. Avtor glasbe je tesen sodelavec zasedbe Denis Horvat, ta pa si deli tudi soavtorstvo z Urošem Škerljom. Band, ki je najprej oral ledino s priredbami, je poslušal ustvarjalni klic, začeli so snemati lastne skladbe. Na dogodku so zaigrali pesmi Moje srceTisto početje in pa Slepa Ulica 2.

’Ta čudovit song je končno zadnja postaja pred izidom albuma. Posnet je bil v treh aranžmajskih verzijah, naposled smo se odločili za to, ki jo predstavljamo. Skladba je na albumu zadnja in dobesedno češnja na torti.’’ menijo FOLK IDOLI.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/BPb5HdvHpbg?si=O9KQk9R_gajxyxuW” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>