Zasavska rock zasedba FOLK IDOLI po izdaji preteklega, zelo uspešnega singla Moje Srce, predstavlja svojo sedmo skladbo s preprostim naslovom – RAD TE IMAM.
Skladba opisuje odtujenost in razhod para po dolgotrajnem razmerju, hkrati pa izraža upanje in skorajda prepričanje, da je njuna vez vendarle tako močna in izjemna, da je spoznanje in obnovitev tega le vprašanje časa. ‘’Tragični junak’’ v zgodbi, oblečeni v nalezljivo, pa vendar ‘folkidolovsko’’ nekomercialno melodijo, opisuje svoje globoka čustva in bolečino, povezano v preprosto besedno zvezo, ki nam je vsem blizu, kljub temu pa jo premalokrat izrečemo – Rad te imam.
Skladba tako prepričljivo vzbudi pozornost poslušalca.

FOLK IDOLI so tako, kot za vse prejšnje skladbe, posneli tudi videospot. Že z prej omenjenim preteklim singlom Moje Srce, zasedba stavi na nekoliko kontroverzen video prikaz zgodbe.
Skladba je posneta v studio Metro pod budnim očesom producenta Denisa Horvata (Hamo&Tribute 2 Love ) in tonskega mojstra Nika Pirca. Avtor skladbe v celoti je Tadej Prosenc, sicer frontman zasedbe, priredbo pa si kolegijalno delijo Denis Horvat in člani skupine FOLK IDOLI.

‘’To je ena prvih skladb, ki smo jo v sodelovanju z Denisom posneli. Skladba je tako zorela od leta 2019, napisana pa je bila že davnega leta 1999. Zelo sem hvaležen Denisu in mojim sotrpinom v zasedbi, to so neprecenljivi ljudje in veliki prijatelji, kateri so moji zgodbi pomagali dati življenje.’’ pravi Tadej Prosenc.