Helena s singlom “Kar bo, pa bo” najavlja svoj veliki povratek v Halo Tivoli po 10. letih premora.

Mega hit Ti boš vedno prvi, s katerim se je Helena vrnila po nekaj letih premora tako na radijske lestvice kot koncertne odre, je v zgolj nekaj mesecih dni postala ena največjih Heleninih uspešnic v bogati karieri, se je Helena z ekipo zaprla v studio in polna zagona in svežine pripravljala in še pripravlja skladbe za prihajajoči album. KAR BO, PA BO je skladba o večnem upanju, ter zgodba o tem, da se je včasih vredno prepustiti toku življenja in se prepustiti usodi ter nikoli ne izgubiti upanja.

Helena: “V življenju sem si velikokrat rekla KAR BO, PA BO. In čeprav potiho vedno sledim svoji začrtani poti, nikoli ne delam nečesa na silo. Enako je bilo, ko sem se popolnoma spontano odločila za krajši premor in čakala na prave skladbe, novo svežino in nekaj, kar mi bo dalo tisto iskrico, ko bom spet s polnim zagonom svojim poslušalcem postregla z novimi skladbami. Ti boš vedno prvi je to pot odprl in ne morem povedati, kako zelo se veselim, da vse nove skladbe, vključno z novo Kar bo, pa bo, po 10. letih ponovno zaživijo v Tivoliju. Tivoli je bil moj PRVI velik samostojni koncert. Čudoviti spomini. Zato sem tudi letošnjega poimenovala – TI BOŠ VEDNO PRVI. Čas je, da ustvarimo skupaj nove spomine, z novimi skladbami. KAR BO, PA BO je tista, v kateri se bodo, verjamem, našli mnogi. Meni je segla od srca prvič, ko sem jo slišala in neučakano čakam, da jo lahko delim s publiko.”

Raay: “Kar bo, pa bo, Ti boš vedno prvi in še mnoge prihajajoče. Vesel sem, da lahko s Heleno ustvarjam uspešnice, ki bodo, v to sem prepričan, ostale. Verjel sem, da imamo nekaj dobrega in da je Helena s svojo emocijo in izrazitim glasom dodala tisti pečat, ki je potreben za nekaj večnega, da pa se bo vse skupaj tako poklopilo, sem si bolj kot ne, samo potihem želel. Album je v nastajanju, pesmi so prekrasne, Kar bo, pa bo, pa je ena najlepših, kar sem jih kdaj uglasbil.”

Helena je minuli vikend že posnela tudi videospot za omenjeno skladbo, ki bo izšel v roku tedna dni, do takrat pa verjamemo, da bo Kar bo, pa bo, osvojila poslušalce radijskih postaj.

Glasbo je tako, kot pri singlu Ti boš vedno prvi, prispeval Raay, avtor besedila je Rok Lunaček, producirana pa je skladba s strani ekipe Raay Music z Raayem in Krešimirjem Tomcem.