Vatra nas z novim singlom ‘Nitko osim nas’ vabi v Orto bar le teden dni pred rojstnodnevnim koncertom 25. maja na Zagrebški Šalati!

 

Hrvaški bend Vatra bo 25. maja 2024 na čarobnem prostoru Šalate v Zagrebu praznovala 25 let glasbene kariere, pred koncertom pa bodo izdali tudi nov, tretji singel s prihajajočega albuma, pesem ‘Nitko osim nas’. Avtor glasbe in besedila je Ivan Dečak, pesem pa je dobila tudi spremljevalni videospot v režiji Radislava Jovanova Gonza. To je tudi trinajsti videospot, ki ga je Gonzo posnel z Vatro od samega začetka njihove kariere.


“Pesem ‘Nitko osim nas’ je potopljena v vonjave in barve pomladi in poletja. Hkrati je poklon brit-popu, pod katerega pozitivnim vplivom smo razvijali svojo glasbo od samega začetka do danes, ko nestrpno pričakujemo praznovanje naše 25. obletnice, kjer bomo poleg ostalih skladb v živo izvedli tudi najnovejši singel.” – o novem singlu pravi avtor Ivan Dečak in vabi vse na največji Vatrin samostojni koncert doslej: “Pridruži se nam 25. maja 2024 na Šalati, saj se povabila na rojstni dan ne zavrne!”

Koncert na Šalati – 25.5.2024 – Vatra obeležuje 25 let od izida prvega studijskega albuma ‘Između nas’ leta 1999, s katerega še danes na koncertih izvajata skladbi “Bilo je dobro dok je trajalo” in “Vrati se”.

Early bird vstopnice so že v prodaji v sistemu Eventim in na prodajnih mestih Evetim (stojišča 15 EUR, VIP 30 EUR), zato pohitite in si zagotovite svoje mesto na slavnostnem koncertu, kjer nas bodo Vatre spomnile, zakaj so že leta v samem vrhu koncertnih izvajalcev na tem območju.