Jure Lesar je avtor glasbe in besedil, pevec, ki je nedavno izdal prvi avtorski album Zemljin sin. Prvenec  je bil tako pri poslušalcih kot pri glasbenih kritikih zelo dobro sprejet. Danes, na dan nastopa v Orto Baru, bo album Zemljin sin tudi uradno izšel na vinilu. Še pred koncertom v Orto Baru bo Jure z bendom danes nastopil na Ljubljanici, na ladjici z akustičnim koncertom.

O albumu ‘Zemljin sin’:
Prvi singel, Mestno kolo, je luč sveta ugledal v sredini poletja 2018 in na mah osvojil radijske postaje. Debut album Zemljin sin je izšel pri založbi Dallas Records, premierno je bil predstavljen na koncertih v Piranu ter v Ljubljani, kjer je naletel na odličen odziv občinstva in medijev. Na albumu je 9 avtorskih pesmi, 9 različnih zgodb, Jure je napisal glasbo in besedilo za vse skladbe. Drugačen je singel, ki je bil na radijske postaje poslan v začetku februarja, spremlja ga odličen videospot.
V Orto Baru bodo poleg Jureta Lesarja – vokal, akustična in električna kitara, na odru stali še Denis Horvat (producent in multiinstrumentalist), David Morgan (bobni), Luka Mrdakovič (bas) in Jan Fanedl (kitara).
VSTOPNICE ➡️ https://bit.ly/2Ee4ywQ 🎫
(Vstopnina v predprodaji 8 € in 10 € na dan koncerta)
Vstopnico kupiš na: https://bit.ly/2TMSubM , na Petrolu, 3Dva trafikah , Kompas Kioskih in v Orto Baru.