Kami (Katja Mihelčič) se tik pred poletjem predstavlja z novim videospotom, za pesem Iluzija. Pesem je zavita v plesne reggaeton ritme in vsekakor nosi zanimivo sporočilo. Kot pri večini svojih pesmi, je Kami tudi tokrat avtorica besedila in melodije, za aranžma pa je poskrbel Željko Mladenović.

S pesmijo je želela ljudem sporočiti predvsem to, da naj v celoti sprejmejo svoj človeški del sebe – tako svoje svetlobo, kot tudi svojo temo, saj v fizični realnosti vse obstaja v nasprotjih (dan-noč, sonce-dež, toplo-mrzlo, …). Ko bodo sprejeli svoj človeški del v celoti, bodo v sebi lahko začutili svojo Božansko naravo. Kami meni, da je življenje čudovita iluzija, s pomočjo katere lahko odkrijemo in začutimo svojo resnico.
Te dni pa je Kami zelo delovna in kreativna. Večina svojega časa pomaga ljudem preko nadčutnih svetovanj. Prireja pa tudi različne dogodke in piše knjige, ki so namenjene predvsem spoznavanju duhovne plati našega obstoja. Podala pa se je tudi v zanjo povsem nov projekt in sicer ustvarila je svojo linijo izdelkov Kami, ki bodo lahko v pomoč ljudem, na poti njihovega prebujenja.