Lombardo sestavljajo izkušeni slovenski glasbeniki, postali so prepoznavni po Nejčevem vokalu in drznih, za naš prostor drugačnih inštrumentalnih linijah. Delujejo že tri leta, v zadnjem času so nanizali že pet singlov: (Pokrita z zvezdami, A greva plesat?, Kriminal, Porcelan, Vedno je pomlad in pa Ne da se mi.)

Tokrat predstavljajo skladbo Recept – glasba je skupno delo vseh članov v skupini, besedilo pa sta napisala Nejc Lombardo in David Stritar: »Posebnost našega benda je to, da je ta že v osnovi sestavljen iz prijateljev. Poznamo se že že desetletja, nekateri celo več kot 3 desetletja. Skupaj ne tičimo le na vajah, ampak tudi ob vseh praznikih, rojstnih dnevih in seveda tudi na morskih počitnicah z našimi družinami. 𝐑𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭 za dobro voljo je pričakovanje najlepšega časa, ko smo z najbližjimi in se odklopimo iz vsakdanjega sveta.«

Videospot so posneli na italijanski jadranski obali, v Lignanu, ko so bile temperature še bolj zimske kot poletne, pri snemanju, ki ga je vodila videooprodukcija Production Lair z Nejcem Laščakom na čelu, pa so se zelo zabavali.
David Stritar (kitara), Borut Velušček (bas), Peter Vdovč (klaviature), Toni Habula (bobni), Sašo Kronegger (tolkala) in Nejc Lombardo (vokal) v naslednjih mesecih načrtujejo manše koncerte, v jesenskem času pa lahko pričakujemo še več novega materiala.

Digitalne platforme: https://bfan.link/recept-1