Lombardo sestavljajo izkušeni slovenski glasbeniki, postali so prepoznavni po Nejčevem vokalu in drznih, za naš prostor drugačnih inštrumentalnih linijah. V zadnjem času so nanizali že tri single (Pokrita z zvezdami, A greva plesat? in Kriminal)  ter uspešen predkoronski koncert v Orto baru ter koronski online koncert preko strani 24 ur (serija Koncertov s kavča).

David Stritar (kitara), Borut Velušček (bas), Peter Vdovč (klaviature), Toni Habula (bobni), Sašo Kronegger (tolkala) in Nejc Lombardo (vokal) so dobri prijatelji, ki skupaj tudi počitnikujejo in si delijo dobre in slabe trenutke v življenju.
Odločili so se, da bodo pri snemanju novega izdelka združili prijetno s koristnim, ter da bodo nov videospot, ki nosi ime VEDNO JE POMLAD, posneli na skoraj vedno sončnem Primorskem.
Obiskali so ene najlepših koncev: dolino reke Soče, Kanal Ob Soči, Razgledni stolp Gonjače v Goriških Brdih….
Nastal je road trip videospot, ki nam v teh dneh prinaša skomine, saj si vsi želimo brezskrbnih izletov, svobode in neučakanega pričakovanja…

»Gre za občutek, ki sem ga v svojem življenju doživel neštetokrat. Komaj čakaš, da konec tedna končaš s službo ali drugimi obveznostmi, naj bodo to šolske ali kake druge. Šibaš po punco in kidneta iz mesta, na izlet, na morje, na žurko… Skladba je fiksacija tega občutka v notah in tudi v videospotu. Skladba »VEDNO JE POMLAD« torej obravnava zelo preprosto stvar – občutek pričakovanja, svobode in bližine. Če bi moral na tem mestu podati nek filozofski nauk, bi to bil, da preproste stvari in količina le teh v resnici najbolj bogatijo življenje. ‘ – Nejc Lombardo.

Videospot je posnela skupina »Production Lair« v kateri med drugim sodeluje tudi Tomaž Marc, ki pod okriljem založbe Dallas Records deluje pod umetniškim imenom Tomos.
V videospotu je zaigrala Brigita Jakomin, ki je glavna Nejčeva soigralka v spotu.

Do poletja Lombardo obljubljajo še en singel, jesen pa bo bolj rockerska, kot se spodobi. Izid albuma so zaradi nesigurnih razmer predstavili, v tem času pa bodo vsekakor presenetili še s kakšnim avtorskim komadom.