Mlada kantavtorica z žametnim glasom, Luce, ki osvaja srca občinstev, nam tokrat predstavlja single, s katerim nam odkriva svojo novo umetniško plat. Za razliko od zadnjega singla, balade ‘’U sjećanju’’, novi single ‘’Svaki put’’ prinaša svež pop zvok in ritem, ki premakne. Besedilo skladbe, v kateri se bo našel marsikdo, je napisala Luce, pri ustvarjanju glasbe pa je moči združila z Alanom Dovićem, ki je skladbo aranžiral in produciral.

“Skladba “Svaki put” je ljubezenska zgodba o nenavadnem odnosu v katerem je veliko nestalnic in nepredvidljivosti, kar hkrati združuje in razdvaja glavna akterja. Mislim, da se lahko mnogi poistovetijo z zgodbo v pesmi, saj je bila večina nas kdaj v življenju del tekšne zgodbe. Alan Dović je poskrbel za živahnejši ritem in odmik od moji dosedanjih balad. Poleg Alana, so skladbo “Svaki put” posneli še fantje iz mojega spremljevalnega benda – Filip Pavić, Vibor Čerič, Marino Vinja in Edi Grubišić in zelo sem zadovoljna s celotno zvočno sliko, ki smo jo dobili ter komaj čakam na prve reakcije,” je povedala Luce o novem singlu.

Edinstvene kadre spremljevalne video zgodbe za skladbo “Svaki put” je posnel režiser Dinko Šimac, ki z Luce ni sodeloval prvič. Sodelovala sta že pri snemanju prejšnjega videospota za skladbo ‘U sjećanju’, tokrat pa je inspiracijo našel na otoku Krku, kjer je s pomočjo glavnih igralcev, Maje Laborec in Antonija Manjića, na domiselen način pretočil besedilo pesmi v sliko.

“Videospot je tesno povezan z verzi skladbe. Skladba in spot skupaj govorita o hipotetični ljubezni in odnosu ter njihovem vrhuncu, do katerega nikoli ni prišlo. Če se na začetku zdi, da je to običajna zgodbo o poroki mladega para, je hitro jasno, da nekaj v tej zgodbi ne “klapa”. Zgodbo smo povezali skozi edinstvene lokacije, ki smo jih našli na otoku Krku. Snemali smo v ruševinah, v zapuščenih sakralnih objektih. Tako kot poje Luce, od cerkve v kateri se nahaja par, ostajajo samo še ruševine. Tako kot se ruši iluzija, ki jo deklica v zgodbi doživlja in prikazujemo trenutek, v katerem se poslavlja od svojega partnerja. Tu se ne zgodba ne zaključi, sledijo trenutki novega upanja in vidimo kako dekle nadaljuje svojo pot,” je o videospotu povedal režiser Dinko Šimac.