LUKA NIŽETIĆ nam iz Dalmacije prinaša nov poletni hit

Luka Nižetić, dalmatinski glasbenik, nam z novim hitom ‘Ostani dite’ prinaša pozitivno pošiljko plesnih ritmov iz toplega morskega juga.
Branimir Mihaljević je napisal glasbo, Mario Mihaljević pa je prispeval besedilo za še en Nižetićev poletni hit s pozitivnimi vibracijami in z nalezljivo melodijo – takšno neobremenjeno in harmonično vzdušje smo že slišali v hitih ‘Ludilo brale’ in ‘Ae’.
Ostani dite je peti singel po vrsti, ki napoveduje Nižetićev album, ki bo izšel v prvi polovici leta 2022.

‘Poletje je pred vrati in mi smo pripravljeni! Nadaljujemo našo zgodbo – z zvoki mediterana in besedilom, ki ima čudovito sporočilo, moja pojasnila pa tokrat sploh niso potrebna. Dovolj je, če vam rečem, ‘ostani dite’ – ostani otrok (op.p)! Zelo sem užival pri snemanju te pesmi in videospota. Sploh mi ni bilo težko spremeniti se v otroka, skakati po lužah, noreti in plesati, ampak sem moral paziti, da me ljudje po ulici ne bi malo čudno gledali, hahaha.’ – LUKA NIŽETIĆ

Videospot sta posnela Filip in Slađana Gržinčić, posneli pa so ga v enem dnevu na ulicah Zagreba.
‘Moram priznati, da, ko sem pesem slišal prvič, sem mislil, da govori o meni , ker jaz se resnično držim filozofije, da bi prav vsi morali v duši ostati otroci, ter da ne bi smeli nekatere stvari jemati preveč osebno. Življenje je prekratko za živciranje in pritoževanje, tako da je bil scenarij takoj narejen, ko sem poslušal to veselo pesem. V videospotu spremljamo sanjarjenje mladega fantiča, da bo, ko bo odrasel, ko bo hodil na sestanke za odrasle ljudi, še vedno obdržal to otroško igrivost.’ – Filip Gržinčić, režiser videospota.