Electro-pop duo Luna mea novo je ime na glasbeni sceni.

Z velikim veseljem vam predstavljamo novega izvajalca Dallas Recordsa, glasbeni duo Cres-Rijeka Luna mea! Tihana Šmit in Martin Peica se z glasbo ukvarjata že vrsto let, zdaj pa sta se odločila, da bosta svoje znanje in afinitete predstavila javnosti.

Tihana prihaja iz sveta klasike in je diplomirana teoretičarka glasbe. Njegov osnovni instrument, klavir, zamenja s klaviaturami in je glavni vokal dvojca. Martin je avtor in bobnar v demo variacijah zasedb od konca devetdesetih do danes, poleg tega, da je avtor besedila in bobnar, pa se izraža tudi z igranjem kitare in sintetizatorja.

“V naši različici elektro-popa smo našli mešanico alternativnega rocka in klasike.” – pravi ustvarjalni duo, njihov edini prvenec “Do tebe” pa kaže, da sta se v teh širokih žanrih zelo dobro znašla

“Veselimo se izida našega prvega singla, še posebej pa se veselimo sodelovanja z založbo Dallas, za katero menimo, da je blizu našim glasbenim občutkom in kjer smo naleteli na prijazno vzdušje. To bi radi sprejeli priložnost, da se jim zahvalim za podporo! ” – pravita Tihana in Martin, mi pa izredno veseli, da domači, a regionalni sceni ponujamo svež in kakovosten glasbeni material.

Accessibility