Maja Založnik, nedvomno ena naših najboljših vokalistk ter pevka z zelo značilnim in izdelanim pin- up slogom je pred dnevi z zasedbo Moonshine izdala nov videospot za optimistično pesem ‘Smejem se’, ki je bil posnet na ulicah Stare Ljubljane, iz pesmi in videospota pa optimizen in sončna energija kar sijeta! Scenarij za videospot je napisala Megi Miloševič, posnela pa ga je produkcijska ekipa Magnetizm Productions. V videospotu se Maja nasmejana sprehaja po starem mestnem jedru in deli cvetlice mimoidočim. Med naključnimi statisti so se znašli Salome in Boris Cavazza s soprogo Ksenijo Benedetti.
Videospot je bil premierno predstavljen v klubu ČinČin na Tobačni ulici, po premierni predstavitvi pa je Maja z zasedbo Moonshine vsem prisotnim še priredila nepozaben koncert, kjer so predstavili avtorske pesmi in priredbe in ponovno navdušili vse prisotne. Maja je lastnica neverjetnega glasu, odlikuje jo odrska karizma in koketiranje z občinstvom, zato je vsak njihov nastop prava poslastica za oči in ušesa! Na koncertu so predstavili tudi prihajajoči avtorski singel z naslovom Together, ki bo predvidoma izšel letošnjega oktobra, izvajali pa so priredbe znanih izvajalcev – skladbe Alicie Keys, Beyonce in Bruno Marsa.

Maja Založnik je z zasedbo Moonshine je v letu 2015 izdala pesem “You are my life”, skladba je kasneje dobila tudi video preobleko, letošnjega leta pa so prav tako pod okriljem založbe Dallas Records izdali še singel ‘Smejem se’, ki je osvojil radijske postaje in poslušalce z optimističnim sporočilom. Glasbo so napisalI: Kosta Madjarević, Miloš Marčeta in Zoran Zaga iz zasedbe Moonshine. Maja je za pesem napisala besedilo in jo posvetila zaročencu, s skladbo pa nagovarja vse ljudi, ki verjamejo v ljubezen. Maja nam vsem še sporoča: ‘Bodite srečni in veliko se smejte’.

Maja Založnik & Moonshine so:
Maja Založnik – vokal
Kosta Madjarević – bass kitara
Miloš Marceta – klaviature
Nebojša Vucanović – bobni
Dejan Ognjanovac-kitara
Saba Safić -saksofon

Follow also:
Web page: http://www.moonshineband.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/majazaloznikmoonshine/
Instagram: https://www.instagram.com/majazaloznikmoonshine/
Soundcloud: https://soundcloud.com/singer-maja-zaloznik
Youtube: https://www.youtube.com/user/mayola24