Ko ni noč in ni dan je čas za Bossa sambo, paše pa tudi, ko zadiši po pomladi. Vas mika pa še ne veste kako in kaj? Marko Hatlak prinaša avanturo brez meja in žarek upanja. Včasih potrebujemo oboje, tako kot rock na harmoniki ali ritem za ples. Pomlad, poletje in dobra volja v zraku.
Vabljeni na ples z Markom Hatlakom, izjemnim ustvarjalcem, ki ljubi glasbo in življenje. Včasih deluje resno, a je lahko tako zabaven, pronicljiv, realno življenjsko duhovit na svoj način, da bo njegova avantura, ki jo bo delil z nami prav gotovo zanimiva, poučna, duhovita in celo fascinantna, saj nam bo odprl vrata zasebnosti, glasbenih sob, nekaterih svetovnih zanimivosti, uličnih kotičkov in pokazal lepoto in tudi kruto realnost umetniškega sveta.
Z njim bomo potovali od New Yorka, Bostona, Washingtona, Toronta do Los Angelesa, Santa Monice, San Francisca. Obiskali Harvard in se družili z glasbeniki podnevi, ponoči in v času »Ko ni noč in ni dan«.
Ko bomo čakali Markove vtise s potovanja, ki jih bo tedensko delil z nami, bomo poslušali aktualno Bossa Sambo, zaplesali ob njegovem albumu in uživali.
Delite dobro slovensko glasbo in zgodbe ter se veselite življenja.