‘Naj pesem Balada postane himna, posvečena vsem tistim, ki smo jih na kakršenkoli način izgubili. Ljudje odhajajo, a ljubezen za vedno ostane, živi nekje globoko v nas.‘ – MARTIN PEROVIĆ

V rodni Srbiji so ga oklicali za čudežnega dečka, ko je pozornost pritegnil z nastopi na otroških festivalih – že takrat so njegov talent prepoznali številni priznani glasbeniki v Srbiji. Z nastopi pritegne pozornost nacionalne srbske televizije RTS, kamor ga povabijo na nastop v finalni oddaji 3k dur in ga predstavijo kot posebno odkritje. Martin je nastopil v spremstvu skupine Neverne bebe. Sledili so nastopi na glasbenih festivalih (mdr. Sunčane skale), leta 2005 se je Martin z družino preselil v Slovenijo, kjer je predvsem poznan kot frizer in vizažist, ki s preobrazbami dela čudeže. Ob preobrazbah se rad ukvarja tudi z glasbo in tudi na takšen način razveseljuje ljudi.

Pri 17. letih, ko se je z družino preselil v Slovenijo, je Martin začel peti v slovenskem jeziku, tistega leta je tudi nastopil na festivalu Melodije morja in sonca, naslednje leto je sledil še nastop na predizboru za Evrovizijo, »Ema 2007«, kjer je prišel do finala.
V vseh teh letih Martin izdaja pesmi tako v slovenskem kot v srbskem jeziku. Letošnje poletje bo Martin polepšal s pesmijo Balada, ki je posvečena vsem tistim, ki so izgubili ljubljeno osebo.