Matic Marentič po uspešnem singlu Brez meja, ki je zelo dobro uprizoril občutja in čustvena in telesna stanja, ki smo jih občutili po svetovni epidemiji in zaustavitvi javnega življenja ter o vprašanju svobode, se mlad postojnski rocker in priljubljeni radijski voditelj zopet podaja na pot, če hočete, v prenesenem pomenu ali pa kar zares.

S preverjeno in stalno ekipo, ki jo sestavljata Kevin Koradin in Clifford Goilo je posnel pesem, ki obrača novo stran v življenju mladega glasbenika:
»Življenje ti včasih pokaže zobe in zato se splača odpreti novo stran. Premiki v življenju so me pripeljali do tega, da sem na vse skupaj začel gledati malce bolj pozitivno.«

Nekaj o Maticu:
Z glasbo se je Matic pričel ukvarjati že pri rosnih letih, ko se je vpisal v lokalno glasbeno šolo, kjer je kmalu dokončal nižjo šolo klavirja. Pri desetih je začel še z učenjem kitare, najprej kot samouk, kasneje pa ga je pod svoje vajeti prevzel Eki Alilovski iz zasedbe Mary Rose.
Matic je nase prvič opozoril, ko je s pesmijo ‘005’ zmagal na mednarodnem Festivalu novih skladb FeNS. Leta 2015 je izdal prvi album – »M«, v zadnjih letih pa na slovensko glasbeno sceno niza single, kot sta ‘Len dan’ in ‘Kje sva ostala’ ter Brez meja.