MILA in Rok Ferengja predstavljata novi single »Sentimentalna«. Za MILO je to prvi duet medtem ko je Rok takih sodelovanj že dodobra vajen.
MILA naj bi sprva skladbo posnela sama, a je tematika in razpoloženje skladbe kar klicalo po duetu. Vendar ko je prišlo do trenutka, ko bi bilo potrebno izbrati osebo za duet, se je izkazalo, da je izredno malo pevcev, ki bi bilo primernih in sposobnih dodati dimenzijo skladbi in potencirati razpoloženje. Zato enačba ni bila več zapletena. Rok Ferengja je bil očiten izbor. Njegov žameten glas in izrazit vokalni izraz v oceanu čustev vedno znova »naplavi« nostalgijo in tudi v skladbi »Sentimentalna« ni nič drugače.
»Sentimentalna« je po fantastičnih skladbah »Svoboda« in »Jaz bi šla naprej« tretja studijska skladba v slovenskem jeziku.

MILA, izjava o skladbi:
>> Pesem „Sentimentalna”, je naslednji korak na moji samostojni glasbeni poti, tokrat sem združila moči z izjemnim slovenskim pevcem – Rokom Ferengjo. V čast mi je to sodelovanje, že od nekdaj sem si želela posneti duet, pa seveda moški glas je nekaj , kar mi ženske rade poslušamo, ne samo na radiu 🙂 Ob spremljavi Rokovega žametnega glasu pesem sentimentalna dobiva povsem izjemen izraz – sentimentalna zgodba, ki zagleda v preteklost na zelo nostalgičen in prisrčni način. <<

Pri snemanju »Sentimentalna« sta MILA in Rok združila moči z avtorjem in izvajalcem Sandrom Bastiančićem, ki je skladbo v hrvaškem jeziku odpel skupaj z Nikolino Tomljanović. Producentsko palico pa sta si za Sentimentalno delila legendarni Nikša Bratoš in Drago Popović.
MILA prihaja iz Poljske, a že 11 let živi v Sloveniji. Lansko leto se je predstavila na EMI in na festivalu MMS. Njen prvi single »Svoboda« pa je bila najbolj predvajana skladba na številnih radijskih postajah, med drugim tudi na Valu 202. Diplomirala je na akademiji za glasbo v Varšavi, kjer je študirala študirala klasični klavir in jazz vokal. Sodelovala je z najbolj prepoznavnim glasbenim gledališčem v Varšavi, Teater Studio Buffo, s katerim je nastopala po največjih odrih po celotni Poljski in tudi na poljski nacionalni televiziji. Pri nas smo jo lahko videli v oddaji Hri Bar in kot pevko hišnega banda v oddaji Spet doma.