Videospot za singel »Krug« Miloševa (feat Dunja Ercegović) priznane hrvaške režiserke, Ivane Radič, ki ga je posnela za vedno bolj vidnega hrvaškega glasbenika Miloševa (feat Dunja Ercegović), je prejel kar 11 mednarodnih priznanj.
Po tem, ko je so na Hollywood Independent Filmmakers Awards & Festivalu prejeli mednarodno priznanje »Silver award«, je sledilo še 10 priznanj, ki so jih prejeli na različnih filmskih festivalih vse od Indije preko Evrope  pa vse do Amerike.
Prejeli so naslednje nagrade:
Za “Best Music Video” na Gothamite Film Festival, Indo-French International Film Festivalu, Rohip International Film Festivalu, Mokkho International Film Festival & Indie Cine Tube Awards, “Best Animation Music Video” na Rome Music Video Awards, “Honorable Mention” na Europe Music Video Awards in Varsity Film Expo, “Staff Pick” na 11th Around International Film Festival – Barcelona, nekaj nominacij pa je še v tekmi za glavno nagrado.

»Moram priznati, da se počutim res neverjetno, ker sta moja pesem in videospot prejela vsa ta mednarodna priznanja. Res čudovit občutek je bilo prejeti že tisto prvo nagrado, saj to vendarle ni majhna stvar. Kolikor sem upal tudi v nadaljevanje uspeha, na še več nagrad in priznanj, si nisem niti v sanjah predstavljal, da bo uspeh tako zelo lep. Tisti trenutek, ko sem se končno zavedel, kaj se mi je zgodilo se je zgodil takrat, ko sem prišel domov in zložil vse nagrade na en velik kup. Takrat sem se zavedel, kaj se je zgodilo. Ljudje moji, 11 mednarodnih nagrad!« – Milošev

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5_aXnNs1rnM?si=Ag4UTb69O1OCj29V” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>