Singel ‘Lakše je u dvoje’ je svojevrsten pričetek sodelovanja med bratom in sestro. Prvič sta se predstavila lanskega leta s singlom ‘Bolje mi je tako’ in požela pozitivne odzive javnosti, rezultat uspešnega sodelovanja pa je tudi pesem ‘Dobrodošla’, ki je izšla letošnjega leta.

Tokrat se Mirjana Janev predstavlja kot glavna izvajalka, brat Boris pa se podpisuje kot avtor glasbe in besedila. ‘Lakše je u dvoje’ je nežna in emotivna brezčasna pesem, produkcija je moderna in aktualna, za njo je zaslužen vrhunski slovenski glasbenik Žan Serčič.

Boris in Mirjana Janev bosta glasbeno sodelovala tudi v prihodnosti, ne glede na dejstvo, da je trenutno Mirjana v prvem planu s singlom ‘Lakše je u dvoje’. Brat in sestra sta vrhunski glasbeni in kreativni dvojec, ki ostaja zvest glasbenemu izrazu. Poudarke je na čustveni interpretaciji, ki jo pogosto pogrešamo pri izvajalcih v regiji.

Kariero gradita in razvijata izključno s talentom ter na zelo svojevrsten način – to želeti prenesti tudi na njune poslušalce. Za pesem ‘Lakše je u dvoje’ sta posnela tudi fantastičen, s čustvi nabit videospot, avtor je slovenski režiser in snemalec Gaber Riegl.