Skladba “A Good Actor”, ki jo je dokumentiral slovenski režiser, je bila povod za poroko

Ivanka Mazurkijević in Damir Martinović Mrle sta v skupnem ustvarjanju in nastopih poznana kot Mr.Lee&Ivanesky. Kot par sta v navdih vsem tistim, ki ju dobro poznajo. Nekoliko nenavadna, a iskrena želja agencije Wedding2Book za organizacijo porok z Reke je bila organizirati prav njuno poroko. Mrle in Ivanka sta se spraševala kaj imata od tega, a kot kaže, sta dobila več kot sta pričakovala.

“V prvi vrsti smo dobili videospot, prekrasno zgodbo nekega popoldneva v San Canzianu z vrhunsko ekipo. Sinhrone plavalke v bazenu so skladbo in videospot dvignile na nivo sanj, o kakršnih sem nekdaj sanjala kot rekreativna plavalka,” nam je povedala Ivanka.

Njuno začetno neodobravavanje so zaključili s kompromisom: omogočite nam, da koordiniramo vašo poroko +, poskušajte nam pričarati način sklepanja poročne zveze kot nekaj, kar resnično želita narediti, nagovorita nas v sliki in zvoku. Z albuma ‘Sailor’ Mr.Lee & IvaneSky, so izbrali skladbo ‘A good actor’, ki je nastala kot melanholična ljubezenska skladba o razhodu para, ki v tej zgodbi dobi prav nasprotni pomen. Zahvaljujuč priznanemu slovenskemu umetniškemu režiserju Saši Hessu, so realizirali in posneli pravljično poroko z vsemi čustvenimi in temperamentnimi naboji, ki se odlično sklada z glasbeno podlago skladbe “A good actor”, videospot za istoimensko skladbo pa je postal navdih za organizacijo njune lastne poroke – po 10. letih zveze sta se Ivanka in Mrle odločila, da se bosta poročila.

“Nikoli nisem razmišljal o poroki, a snemanje promocijskega videa za agencijo in nadaljnje sodelovanje so nas pripeljali do tega. To bi bil bolj žur, kot poroka, prišlo bi okoli tisoč ljudi. Naredili bi pravi show. Vse to smo načrtovali za to poletje, a trenutno ni dovoljeno organizirati tako velike dogodke in trenutno čakamo, da se epidemioliška situacija izboljša,” je povedal Mrle.