Veliki koncert Nena Belana in njegovih the Fiumens je to soboto zvečer napolnil prepolno zagrebško Šalato ter z glasbeno čarovnijo, ljubeznijo in pozitivnimi vibracijami napolnil celotno prizorišče.

Kapetan Neno je napolnjeno Šalato povedel na plovbo v ‘Zvokih ulice’, nadaljeval je s hiti ‘Rock galama’, ‘Lucija’‘Kavana’‘Beat na moru’‘Nedir nad morem plavim’ in ‘Ludo zaljubljen’ .

Celoten koncert so spremljale izvrstne vizualne animacije, ki jih je ustvarila Anamarija Vartabedijan, umetnica iz Beograda.

Prvi gosti večera so bili rockerji Opća Opasnost, ki so odigrali komade ‘Uzalud sunce sja’ in ‘Pobjego sam’, nato se je pričel drugi del koncerta s pesmijo ‘Dani ljubavi’. Med drugim delom koncerta, ki se je imenoval ‘Radio nostalgija’ se je na velikem platnu odvil odličen animirani spot Anamarije Vartabedijan za pesem ‘Zvijezda mog sna’. Eden bolj čustvenih momentov koncerta je bil skupni nastop Nena Belan in njegove hčerke Nikoline – v duetu sta zapela pesem iz Lion Kinga – ‘Can You Feel the Love Tonight’.

Sledil je tretji del koncerta ‘Flash royale’ s setom baladnih pesmi. Vrhunec večera je bil nastop ‘splitske dice’, Gibonnija in Nena, z občinstvom sta zapela pesmi ‘Ponočna zvona’ in ‘Nisi više moja bol’, ki je zaključil tretji del koncerta. Četrti del koncerta, ‘Grand Finale’, je bil napolnjen z brezčasnimi hiti ‘Sunčan dan’‘Ella e’‘Stojim na kantunu’  – občinstvo je plesalo in pelo, kot da se je koncert šele pričel. Utrujeni niso bili ne nastopajoči, ne občinstvo, plesali bi lahko do prvega žarka sonca..