Nuša Derenda, ki je v lanskem letu praznovala 20. obletnico kariere, in mladi Tilen Lotrič, superfinalist ter drugouvrščeni lanskega šova Slovenija ima talent, predstavljata skupno skladbo z naslovom POKLIČI KDAJ.

Dva vrhunska vokalista sta posnela novo, energično pop-rock skladbo, pri kateri ju je združil eden najbolj predvajanih avtorjev trenutno pri nas, vsestranski glasbenik Nino Ošlak.
Tilen, ki je pred kratkim razprodal svoj 2. večji samostojni koncert, in vedno ustvarjalna ter delovna Nuša, bosta v teh dneh za pesem posnela tudi videospot. Pred tem pa bosta pesem predstavila v radijskem etru.

“S Tilnom sva se pred letom dni srečala na nekem nastopu, presenetil me je njegov vokal, še posebej, ko sem izvedela koliko je star (smeh). Takrat sva se skupaj tudi slikala, pa malo poklepetala… Ko me je poklical, če bi zapela z njim v duetu, sem bila za, predvsem zaradi njegovega lepega glasu, pa tudi zato, ker rada podpiram mlade, glasbenike, ki imajo res perspektivo”. – NUŠA DERENDA

Tilen je pojasnil, zakaj si je zažele sodelovanja z izjemno Nušo Derenda:
“Ko sem razmišljal o sodelovanjih, je bila Nuša že od nekdaj moja velika želja. Njen izjemen vokal sem občudoval že kot majhen deček in to, da sva zdaj posnela skupno pesem, je zame velika čast. Nuši sem res hvaležen za vse nasvete in dobro energijo pri ustvarjanju”. – TILEN LOTRIČ

Avtorji pesmi POKLIČI KDAJ
Glasba: Nino Ošlak
Besedilo: Nino Ošlak, Igor Pirkovič
Aranžma: Nino Ošlak, Damjan Pančur