Alex Ognjena je poletno skladbo posvetila delavcem in se zanetila na snemanju videospota!

Poletje se je že začelo in čeprav že leta vemo kako se bodo na hrvaški sceni stvari odvijale, nas je ta kantavtorica znova presenetila. Novi single “Od Jadrana do Tunisa”, ki verjamemo, da bo tudi novi poletni hit, je posvetila vsem, ki bodo poletje preživeli na delu ali tistim, ki se zadolžujejo, da bi se lahko okopali v morju in objavili slike na družbenih omrežjih. Spot v katerem lahko vidimo pevko voziti bager, brusiti in variti z minimalno zaščitno opremo je pravo presenečenje, skoraj pa bi se končalo z nesrečo.

“Od pevke se pričakuje, da bo v poletnem spotu imela na sebi čim manj obleke in čimveč parnih rim, zato sem želela izkoristiti to priložnost, da ta poletni hit posvetim ljudem, delavcem, tistim, ki ne živijo lažnega glamuroznega življenja ampak se z zasukanimi rokavi potijo in preživljajo. Prav zato nisem želela v spotu prikazati drugih ljudi kako delajo, ampak sem odšla v delavnico, kjer sem se učila od mojstra kako izgleda njihov vsakdan in želela delati enako kot oni. Za snemanje sem si pripravila določen kostum, ki je popolnoma neprimeren za tako vrsto dela in tako so v več scenah mogli intervenirati z gasilnim aparatom, saj so se mi vneli lasje in obleka. Takrat sem bila zares »Ognjena«, nam je skozi smeh zaupala pogumna Alex in dodaja:
»Melodija za skladbo »Od Jadrana do Tunisa« je precej lahkotna in nas vabi na ples in upam, da bo ljudem všeč. Delavcem in nedelavcem!«

Videospot je posnela že preverjena ekipa AVS Broadcast pod vodstvom Marija Krište. Tekst je napisala sama, za glasbo pa je poskrbel Zvonimir Dusper, ki je zaslužen tudi za aranžma in produkcijo te nove, drugačne poletne skladbe založbe Dallas Records.