Na glasbeni poti od podzemlja do nebes – romantični R’N’B prvenec Parvani Violet

‘Gre za zavedanje, da nas druga oseba dojema skozi svoj filter pričakovanj in prepričanj. Mi to sprejmemo; do neke mere nam njihova iluzija celo ugaja. Verjamemo, da nas ravno njihova predstava o nas lahko popelje tja, kamor sami sicer ne bi šli. O odnosu si ne delamo utvar; uvidimo ga za takšnega, kot je – minljivega – ter ga užijemo v celoti.’ – Parvani Violet

Navdih za skladbo je:
Perzefona, grška boginja podzemlja in pomladi. Po tem, ko pri Hadu zaužije granatno jabolko, predseduje dvema kraljestvoma – pol leta pod, preostanek nad zemljo. Tudi mi lahko uživamo v obeh svetovih iluzij in resnice – ter se jima v celoti predamo.

Spoznajte Parvani Violet – umetnico:
Veronika Steiner je 24-letna Mozirjanka, ki ustvarja pod umetniškim imenom Parvani Violet. Je pevka, avtorica in multiinštrumentalistka, ki ste jo lahko prvič spoznali v šovu Slovenija ima talent leta 2018, kjer je zapela tudi na finalnem odru. Zmagala je na prvi Emi Freš in se uvrstila na Emo 2020, kjer je s spremljevalnim bandom in pesmijo ‘Cupid’ zasedla 3. mesto. Leto kasneje je izdala pesem ‘Ko te vidim’ s svojim prvim videospotom. ‘Ko te vidim’, ki ga je napisala sama ter zanj posnela 4 različne inštrumente.

Parvani Violet se tokrat predstavlja s svojim slovenskim r’n’b prvencem pri katerem je sodelovala s tandemom, ki ga sestavljata avtorja glasbe in producenta Kevin Koradin in Clifford Goilo.

Z novo skladbo si Parvani želi, da vas z romantičnim besedilom in zapomljivo melodijo popelje, tako kot pravi tudi naslov pesmi, DO RAJA…