Pavel poje “Za nju”. A to ni protestna pesem – to je pesem o ljubezni, upanju, potovanju, o zaščitni moči materinstva. Nova pesem skupine Pavel je izšla v sodelovanju s Skladom za ženske Fundacije Solidarna, ki ženskam pomaga izstopiti iz kroga nasilja, ki ga po statistiki fundacije doživlja povprečno ena ženska na teden z dvema otrokoma.

naslovnica – promo

Pavel poje “Za nju”. A to ni protestna pesem – to je pesem o ljubezni, upanju, potovanju, o zaščitni moči materinstva. Nova pesem skupine Pavel je izšla v sodelovanju s Skladom za ženske Fundacije Solidarna, ki ženskam pomaga izstopiti iz kroga nasilja, ki ga po statistiki fundacije doživlja povprečno ena ženska na teden z dvema otrokoma.

“To je pesem o materi, ki je s svojo hčerko pobegnila iz nasilnega razmerja, to je pesem s srečnim koncem in upam, da bodo srečen konec imele tudi zgodbe vseh drugih mater in otrok, ki so v nasilni in nesrečni družini,” je povedal ob objavi pesmi ‘Za nju’ Aljoše Šerića, od predvajanja katere gre del honorarja direktno na namenski račun Ženskega sklada.

foto – promo posnetek zaslona

foto – promo posnetek zaslona

Vizualno je zgodbo dopolnil Domagoj Mrkonjić, uredil pa Nemanja Savić. Pod aranžma se podpisujeta Aljoša Šerić in Jere Šešelja, ki se je podpisal tudi pod mix in master. Pesem je bila posneta v studiu RSL Novo mesto in studiu Penthouse Zagreb, posneli pa so jo Jere Šešelja, Toni Tkalec in Matej Pecaver.

Informacije o Skladu za ženske in načinih donacij najdete tukaj: https://solidarna.hr/fond-za-zene/