Preden je kaj, je nekaj, kar ni ne nič ne kaj, in bo, ko ne bo več nič.

Peter Mlakar je leta 1994 s 300 000 Verschiedene Krawalle (divizija Laibach Kunst), ki sta ga sestavljala še Dejan Knez in Iztok Turk, izdal legendarni album Peter ‒ Paracelsus; z njim je bil inavguriran nov žanr, Satanic Techno. Album je med poznavalci doma in v tujini dobil kultni status. Predstavitev albuma, ki so ga nekateri imenovali črna maša se je zgodila v nedrjih gradu Turjak na noč čarovnic.
Po 25 letih je Peter Mlakar (soavtor plošče je Iztok Turk), izdal nov album PeterParadox, ki je izšel danes, na Veliki petek, 19. aprila 2019.

Album je dostopen na vseh digitalnih platformah (iTunes,Spotify…) ter v spletni trgovini dallas.shop.si.

Album PeterParadoks dobite tudi v naši spletni trgovini shop.dallas.si

Na albumu je 9 kompozicij, avtor vseh besedil je Peter Mlakar. Besedila so napisana v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku, avtor glasbe in vseh aranžmajev je Iztok Turk aka 300 000 Verschiedene Krawalle. Album je oblikoval Ervin Markošek, fotografijo za naslovnico pa je prispeval Igor Andjelić. Rdeča nit albuma je paradoksno pojavljanje ter obnašanje Absoluta v svetu, torej kategorije, ki jo označimo z besedo Neskončno-nedoločeno ali Bog. Pri snemanju albuma je sodelovala tudi priznana slovenska sopranistka, Sabina Cvilak.
1. DAS SHÖNE, DAS GUTE, DAS WAHRE
2. PARADOSSO MISTERIOSO
3. S + C
4. LA CONSOLAZIONE
5. SMISEL
6. CARNALES NIHILISMUS
7. ZONA EROGENA
8. BEYOND DEATH
9. DOBRO

 

(Avtor fotografije je Igor Andjelić, oblikovanje Ervin Markošek)