Nepričakovana dogajanja, ki so cel svet obrnila na glavo, so zaznamovala leto 2020. Na srečo, smo se vedno lahko zanesli na glasbo, ki nam je lajšala vsakadan in krajšala dneve doma. Tako so tudi rokerji Psihomodo Pop namesto koncertov počeli druge stvari in nam za konec leta poklanjajo odličen videospot za single “Vampir”.

Mračne, puste ulice in skriti prostori zagrebškega Gornjega gradu so služili kot idealna kulisa za ekranizacijo šestega singla z albuma “Digitalno nebo”. Režisersko palico je tudi tokrat vihtel Radislav Jovanov Gonzo, ki že vrsto let vizualno oživlja skladbe Psihomodo Popa.

Razigrani rock’n’roll aranžma, “neresno” odpeta resna tema in prepoznaven glasbeni pečat Psihomodo Popa so popolna kombinacija za zaključek 2020.

Za konec in tudi novi začetek nam priljubljena rokenrol zasedba sporoča: “Hej! Na liniji Dado Gobac. Kakšno leto je bilo, kužiš, tak je tudi videospot za konec tega leta. Ker smo se letos vsi malo povampirili, vam za konec leta predstavljamo ‘Vampirja’. 🙂 Ljubi vas vaš Psihomodo Pop!”