RI – LJ – NEW WAVE REUNION-
Ponovno smo obudili glasbeno kulturno os
KINO ŠIŠKA
PARAF / GRAD/ LUBLANSKI PSI

Včeraj smo v polni dvorani Kina Šiška spet ujeli pravi punk rockerski duh ter obudili glasbeno kulturno os med Ljubljano in Reko.
Najprej so na oder stopili JAO – skupino sestavljajo; kitarist Renato Švara (NO OFFENCE!) bobnarka Nežo Dolmo (Smoking Cactus, Relentless Youth), basist Domen Klofutar (Diareja eksploziv) ter pevec in kitarist Maks Drobež (SickBreed), energični mladci so se odlično znašli na velikem odru, pod odrom pa so tudi hitro zbrali množico.

Nadaljevali so Grad – Po 12 letih diskografske pavze se legendarni rockerji iz Reke vračajo na koncertne odre – po uspešnih dveh koncertih (Reka, Zagreb), so več kot odličen vtis pustili tudi v Kinu Šiška – Grad – dragi rockerji, računamo na vas tudi v bodoče!

Sledili so Lublanski psi – kultni ljubljanski band, ki je nastal konec sedemdesetih let in začetek osemdesetih let prejšnjega stoletja, smo na velikem odru Kina Šiške nazadnje videli daljnega leta 2010, na praznovanju 60- letnice Igorja Vidmarja – oboževalci skupine so lahko po dolgih 12 letih spet doživeli legendarni band v živo!

Po končanem koncertu Lublanskih psov je Esad Babačič, napovedal koncert skupine PARAF.
Kurator Muzeja Punk Kulture, je že pred pričetkom koncertov v podhodu Braneta Bitenca, ki se nahaja pod Celovško cesto (v neposredni bližine Kino Šiška) slovesno otvoril spominsko ploščo v spomin pesniku punk poezije in protagonistu zasedbe Otroci Socializma.

PARAF
Večer bi bil popoln, če bi se Parafovcem na odru pridružila nepogrešljiva VIM COLA, a je žal zaradi bolezni bila odsotna. Na njeno željo in z mislimi pri legendarni pevki, so člani izvedli ognjevit koncert – Valter Kocijančič na čelu zasedbe, Zdravko Čabrijan na bas kitari, Vlado Simcich Vava (kitara),ter Iva Močibob (vokal), Alen Tibljaš (bobni), Deni Šesnić na kitari in Raul Varljen (klaviature) so za vse prisotne pripravili pravi energičen koncert, po dolgih treh letih premora. Vim Cola, naslednjič boš na odru tudi ti!