Povsod doma. Besedna zveza, ki jo v teh časih dojemamo drugače. Središče našega življenja so postali dnevne sobe in izleti v naravo. RiNA in zagrebški producent Sven Gleđa sta tudi tokrat združila moči in pesem kljub neugodnim razmeram posnela poleti v Zagrebu.
Čeprav nas ločujejo številne fizične prepreke, s skladbo tako kot mnogi ustvarjalci med nami dokazujeta, da povezanost vsaj v ustvarjanju ostaja živa.

RiNA tokrat izraža svojo drugo, manj umirjeno plat. Po zasanjani skladbi Iz sna je čas za energijo in popotovanje, tokrat seveda zgolj virtualno, in nalezljiv ritem, ki se neprestano preobraža in spreminja. RiNA je torej ves čas na glasbenem potepu, spoznava različne kulture, ukvarja se namreč tudi s poučevanjem priseljencev iz bližnjih in daljnih dežel. Seznanjajo jo s svojim pogledom na Slovenijo in svet, RiNA pa hkrati ostaja ljubiteljica slovenske besede. Tokrat je kar v lastni režiji poskrbela za dinamičen video, je namreč vsestranska umetnica, in se v njem tudi malo pošalila na svoj račun. Pod okriljem Založbe Dallas tako še naprej odkriva poti v tem novem norem svetu.