Še pred jubilejnim dogodkom, ki se nezadržno bliža in kjer bodo Partyzani praznovali kar dva rojstna dneva , so glasbeniki ob 20. obletnici delovanja izdali še album.
Na novem izdelku je kar šestnajst novih skladb, nekatere med njimi pa že dobro poznate,
(Živet je lepo, Kako bi blo lepo, Narodnjaki)
saj so izšle v obliki singlov.

foto – MIKI PAVLIN

Vstopnice za veliki koncertni žur v Cvetličarni:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/ales-klinar-60-rock-partyzani-20-ljubljana-klub-cvetlicarna-1349795/performance.html

foto – MIKI PAVLIN

Predprodukcija in programiranje: A.KLINAR, F. ZABUKOVEC, M. ORAŽEM, M. BOJIČIĆ, M. GORŠE
Posneto in miksano: studio Bunker, Studio Red button, studio Cherry Mountain
Mastering: studio Bunker, M. GORŠE
Idejna zasnova projekta in producent: ALEŠ KLINAR KLINČI

 Aleš Klinar-Klinči in Rock Partyzani se ob jubileju pripravljajo na nepozaben koncert, ki se bo zgodil v petek, 24. novembra v ljubljanski Cvetličarni, z njimi bodo tudi številni glasbeni gosti, to bo zagotovo koncertni žur, ki ga ne smete zamuditi.
Veliki koncert bo pravzaprav retro sprehod skozi Aleševo glasbeno potovanje – začeli bomo s skupino Martin Krpan, nadaljevali z zasedbo Agropop in Rock Partyzani ter s številnimi drugimi glasbeniki, za katere je Aleš Klinar Klinči ustvaril glasbene hite.
Na koncertu bomo skupaj prepevali številne Aleševe uspešnice:
»Od višine se zvrti«, »Še je čas«, »To ni političen song«, »Je v Šiški kaj odprtega«, »Samo milijon nas še živi«, »Jasmina«, »Ti si moj sonček«, »Tvoje noge bose«, »Živele Slovenke«, »Svobodno sonce«, »Yugo«, »Cela Slovenija je žgala rock«, »Rockerji«, »Odšla bom še to noč«, »Lep je dan«, »Ni me strah«, »Do roba in še čez« in številne druge uspešnice.

 

Za domovino z ROCK PARTYZANI NAPREJ, NA JURIŠ!