Na začetku septembra 2020 so San Di Ego skupaj z Aleksandrom Mežkom nastopili v Vrbi na Gorenjskem na že 7. tradicionalnem akustičnem koncertu ‘Prešerna noč’. To je bil eden redkih koncertov zasedbe v letu, ki nam ga je krojila epidemija. Koncert je bil v celoti posnet, predvajala pa ga je RTV Slovenija v soboto, 6. februarja.

Singel, ki ga rokerji predstavljajo tokrat, je izšel na njihovem 3. studijskem albumu ‘Zdaj je čas’ aprila 2020.
Snemanje videospota je bilo v jeseni kar dvakrat prestavljeno – v septembru in oktobru 2020 so imeli dvakrat rezerviran datum snemanja in obakrat jim je snemanje preprečilo slabo vreme, oktobra pa še ponovna epidemija….Zdaj čakajo na pravi trenutek, da bodo lahko končno posneli še zadnji video iz 3. albuma. Do takrat pa vam pošiljamo na ogled akustično verzijo skladbe v audio in video različici!

‘Ustvarili smo trajen spomin, saj smo koncert posneli. Tale koncert je bil za nas vsekakor poseben, saj je na bas kitari debitiral Mitja Kobal, ki je lani avgusta postal naš novi član.Ob tej priliki bi se radi zahvalili Aleksandru Mežku za povabilo in celotni ekipi, ki je soustvarila koncert, še posebej našima ožjima sodelavcema, tonskemu mojstru Iztoku Kaljancu Ježu in kamermanu Alenu Kočevarju iz KAJ 5 produkcija in, seveda, vsem vam, ki ste z nami preživeli enega zelo redkih koncertnih sobotnih večerov v 2020.’ – SAN DI EGO

Kljub absurdni situaciji se San Di Ego ne predajajo usodi in spomladi načrtujejo snemanje že 4. studijskega albuma, skladbe, pravijo, so že napisane in čakajo da ugledajo za rock n’ roll bolj optimistične čase.