San di Ego premikajo meje z novim videospotom »Na drugi strani strahu«

Glasni motorji, rock glasba, lepe ženske, tatuji in – ljubezen do življenja! V Sloveniji res ni veliko glasbenih skupin, ki s srcem in tudi glavo sledijo pravemu, »težko kategornemu« rock n’ roll načinu življenja – za zasedbo San Di Ego pa lahko zagotovo trdimo, da so s srcem pri stvari. Tudi tokrat ni nič drugače, »rockerji redke sorte«, so nam postregli z videospotom, ki je prava paša za oči.

Pred nam je novi videospot, ki je ga je režiral Perica Rai, zagotovo pa ga bodo občudovali vsi ljubitelji težkih in glasnih motorjev ter privlačnih žensk, videozgodbo pa so rockerji posneli v prav posebni motoristični delavnici v Ljubljani. Žiga Petek je eden redkih predelovalcev motorjev, ki se je usmeril v predelavo t.i. bobber stil retro motorjev. Ime lepotice, ki je pomagala pri izdelavi motorja pa zaenkrat ostaja skrivnost, zagotovo pa bo požela kar nekaj moške pozornosti.

Besedilo za skladbo je napisal Mitja Kobal, pri snovanju glasbe in aranžmaja pa so se basistu pridružili tudi ostali člani.
Začela se je tudi koncertna sezona, zimskega spanja je nepreklicno konec. Planirajo več koncertov na prostem, prvič bodo nastopili na Trgu Leona Štuklja v Mariboru, na prireditvi Ne čakaj na mlaj, kjer jih lahko ujamete v soboto, 22. aprila.